Status pr. 21. oktober 2019

Kartet dere ser nedenfor har merket av hvilke hytter som har meldt sin interesse for strøm pr. 1/10-2019. 

Det er nå 122 interessenter og det kommer flere til. Siden 1/10 er det 3 nye som har meldt seg.  Hvis dere snakker med en nabo som ikke er avmerket så er det lov å spørre om de er klar over prosjektet.

Hvis du ikke finner eiendommen din på kartet og er interessert så bruk gjerne vårt kontaktskjema for å melde deg på, eventuelt melde om at eiendommen din mangler: Skjema for interessert i strøm.

Vi er i dialog med Ringerikskraft Nett slik at vi om ikke alt for lang tid kan presentere et realistisk budsjett på høyspent og lavspent samt forslag til trasevalg.

Dette er et lite skritt i riktig retning da dere som interessenter vil se en kostnadsramme og vi kan starte dialogen med veilag og evt. fiskevannet Øyangen for fremføring av høyspent og lavspent til fordelingsskap for stikkledninger til hver enkelt hytte. Fremføring til hytta fra et fordelingsskap må avtales med aktuell grunneier når den tid kommer.

Når budsjett presenteres vil vi måtte be om at de som ønsker å være med videre spleiser på kostnaden med å få Ringerikskraft Nett til å utarbeide en detaljplan med riktige kostnader for prosjektet. Detaljplanen med kostnadsmodell vil danne grunnlag for hva det endelige prosjektet blir i omfang.

For å se mer detaljer i kartene kan du zoome inn websiden din i nettleseren. For de fleste nettlesere kan man trykke ctrl og pluss (+) for å zoome inn og ctrl og minus (-) for å zoome ut.

Sørenden av Øyanen
Fra Ringkollparkeringen og rundt Øyangen bortsett fra sørenden. Rosa markerer eiendommer som vi har registrert at er interessert i strøm.

4 kommentarer om “Status pr. 21. oktober 2019

  1. Hei,-

    Jeg ser av kartet at min eiendom 131/127 fremdeles ikke er registrert som interessent. Det skal den være.

    Med vennlig hilsen

    siv. ark. Jack C Evrin

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s